Dit mag je niet missen!

Op deze pagina vind je informatie over de niet-te-missen-dingen voor single moeders. Dat kan een link zijn naar een website, informatie over vakanties of speelgoed. En natuurlijk over cadeautjes en boeken die je gewoon MOET hebben.

beelddenkersgids

 

ScrivoMedia geeft diverse gidsen uit gelinkt aan de gevoelswereld van kinderen. Zo is er net verschenen, een gids over beelddenkende kinderen. Een absolute aanrader. De 80 tips zijn eenvoudig te begrijpen of toe te passen en eenmaal in huis een grote toegevoegde waarde voor iedereen om het kind heen. Niet alleen ouders, maar ook familie, buren, leerkrachten (school en daarbuiten – sport/hobby vereniningen). De auteur heeft de opzet van 1 tip per pagina gekozen en dat werkt heel goed.

Voor alle ouders van een kind dat beelddenker is (en zijzelf zijn het niet) is dit een hele goede gids, die je echt helpt je kind veel beter te begrijpen, en voor alle ouders die het zelf wel zijn, en hun kind beter willen begrijpen, is het een Aha-gids. Het versterkt je eigen gevoel over je kind en het helpt je goed te verwoorden naar anderen toe hoe hij of zij in elkaar zit. We plaatsen de gids op deze pagina, want: dit mag je niet missen!

 

boek mijn mama en ikDe Vier Windstreken geeft de mooiste kinderboeken uit alle windstreken uit, waaronder die over De mooiste vis van de zee en Kleine IJsbeer. Grenzeloos leesplezier staat voorop en dat wordt graag gecombineerd met een zekere educatieve waarde. Net verschenen is bijvoorbeeld Mijn mama en ik, over Mila die samenwoont met haar moeder. Haar moeder is papa en mama tegelijk. Dus wat moet ze doen als ze op school een tekening moet maken van haar vader? Ze tekent haar moeder met een stropdas!

Mijn mama en ik is te bestellen in de webshop van De Vier Windstreken op www.vierwindstreken.com, of ga ervoor naar een boekhandel bij jou in de buurt.

 

Eten voor de Kleintjes van Stefan Kleintjes is HET BOEK DAT JE MOET HEBBEN. Vol met tips, gezond eten en alles wat je maar moet weten over baby’s, peuters en kleuters en gezond eten. Ook van zijn hand is het beroemde borstvoedingsboek bv-200x200

beeld-bmbbv_site_400

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s