Advies en coaching


Deze website is er voor vrouwen met een kinderwens om gedachten en gevoelens op een rijtje te zetten, om een goede beslissing te kunnen nemen. Om te inspireren, motiveren en te helpen positief te denken.

Als je op deze blog terecht bent gekomen, neem even de tijd om rustig te lezen. Een kinderwens hebben en een besluit nemen om er voor te gaan in je eentje, is niet iets wat je zomaar even doet. Kom gerust af en toe even terug. Er is te veel wat door je hoofd gaat om in 10 minuten even door te lezen.

moeder en kind

Ben jij single? Heb je een kinderwens? Als je advies of coaching wilt over je beslissing om wel of niet single moeder te worden, en de opvoeding van je kind (voorlopig) alleen te gaan doen, neem gerust contact op.

Mail je vragen naar info@singlemoeder.nl. Heb je behoefte aan een uitgebreid gesprek? Voor een afspraak van 30 minuten breng ik € 25 in rekening.

We hebben contact via Skype of telefoon. Vervolg e-mails zijn hierbij inbegrepen.

Vermeld je volledige contactgegevens en je vragen duidelijk in de mail. Zet in de onderwerp regel : Advies en Coaching.

Een gesprek met een andere single (moeder) kan veel duidelijkheid geven. Dat is toch anders dan met bij voorbeeld artsen of psychologen, familie of vrienden.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.