supermarkt single moeders survival

Supermarkt datingservice


Boodschappen doen met kinderen. Elke single moeder weet hoe dat gaat…

Het ultieme multi-tasken

Ten eerste duurt het twee keer zo lang als je zou willen en ten tweede moet je dat zorgvuldig plannen om de momenten heen van slaapjes, kind is moe, zwemles en ga zo maar door. Als je er over na gaat denken een knap staaltje van multi-tasken en organisatietalent met een creatieve touch.

Natuurlijk is er de AH.nl, maar die is niet voor iedere portemonnee en bovendien werkt dat niet als je een paar dingen nodig hebt of dezelfde dag nog iets nodig hebt.
Naast de uitdaging om de supermarkt te overleven met je kind(eren), wat soms net een overlevingstocht door de jungle is, en de eindstreep bij de kassa te halen zonder de kids kwijt te zijn en er is niets stuk gegaan, geen plaspauze in de altijd vieze wc van de supermarkt, ben je er nog niet.

Survival parcour

Dan begint het tweede deel van de survivaltocht. Met je kind(eren) EN alle boodschappen richting auto of fiets, of in je rugzak en naar de wandelwagen, begint de weg naar huis. Zoals altijd houd je je kinderen in de gaten, maar nu met volle bepakking. Een soort vierdaagse voor militairen.

Samen

Als je met zijn tweeën bent, bestaat dit scenario niet. Je kunt samen boodschappen doen, of de een blijft thuis en de ander gaat even naar de supermarkt. Ik denk dat boodschappen doen voor single moeders een van zwaarste dingen zijn die toch moeten gebeuren, een paar keer per week en soms elke dag.

Inpakken en bezorgen

En ineens wist ik het: de inpak- en bezorgservice voor single moeders moet worden opgericht. In Amerika hoef je nooit zelf je boodschappen in te pakken. Dat wordt voor je gedaan. En het wordt ook nog naar de auto gebracht. Service schrijven ze daar in hoofdletters.

Toen dacht ik aan al die singles. De moeders. En de mannen. Single mannen zonder werk. Ik zag ze staan bij elke kassa. Sterke mannen, lieve mannen, stoere mannen, grappige mannen, aparte mannen, hoogopgeleide mannen, loodgietermannen. Schrijvers. Badmeesters. Muzikanten. Computermannen. Mooie mannen. Mannen.

Mannen die de boodschappen voor je inpakken en naar de auto of fiets brengen. Voor alle single moeders. En thuis bezorgen voor een klein bedrag. De mannen leveren zo een kleine extra bijdrage aan de maatschappij en natuurlijk de bonus: vrouwen ontmoeten.
Zien jullie het ook? Hoeveel koffiedates zou dat opleveren? Hoeveel huwelijken? Hoeveel huizen worden er dan gekocht? Het nieuwe daten is begonnen: in de supermarkt. Succes!

Supermarkt dating

Wie start de datingservice? Welke supermarktketen begint met het aanbieden van inpakken en naar de auto brengen? Ik ben heeeeel benieuwd. Ik denk dat veel single moeders dit soort service wel kunnen waarderen.

mei 2013

Gepubliceerd door

Single Moeder

Single Moeder is hoe ik me voelde toen ik zwanger was. Alleenstaande moeder klinkt zo depri en zielig. Ik voel me juist heel blij, krachtig en vol liefde. Wilde delen dat moeder zijn het mooiste is wat er is, en dacht hoe zal ik het noemen ... Ik ben Single dacht ik. En ik ben een Moeder. en de term en de blog Single Moeder waren geboren.