8 en 3


Single Moeder

Ik ben al 8 jaar single moeder. En geen seconde spijt. Dat vond ik de ergste vraag altijd. Heb je spijt. Ik zag dan in gedachten die persoon in drijfzand wegzakken. Opgeruimd staat netjes.

Op de bank zit ik nu met koffie verkeerd, terugdenkend aan het afgelopen jaar, kids slapen nog.

Magisch wonder

Toen ik 10 jaar geleden had besloten single moeder te worden had ik natuurlijk geen idee hoe dat zou zijn. Dat het gelukt is, ik was al een dagje ouder tijdens de zwangerschappen, is voor mij nog steeds een magisch wonder. En ook nog eens een jongen en een meisje!

De tijd vliegt voorbij en ineens kunnen ze lezen, zwemmen, fietsen, verven. De mooiste lego creaties maken. Liedjes zingen.

Genieten. Dat kunnen we met zijn 3-en het beste.

Als ik terug denk aan de babytijd was het soms best zwaar. Complimenten maar zeker ook kritiek ontvangen en dat was pittig. Nu word ik vaak 10 jaar jonger geschat omdat de kinderen jong zijn en dat is uiteraard heel welkom.

Miniature Museum

Meer dan 12.000 personen hebben dit jaar ‘Single Moeder’ gevonden en ik hoop dat ik vragen heb kunnen beantwoorden door de info op mijn blog.

Volgend jaar zijn er weer vele avonturen te beleven en zal ik ook via facebook inspirerende, mooie en humorvolle quotes en links blijven delen. Alle vrouwen met ‘single moeder plannen’ zijn welkom voor advies en informatie.

Have a good one! Happy 2016!